ADANA / FEKE - Paşalı Ortaokulu

Nis

Faaliyetimizin amacı okulda verdiğimiz eğitim sisteminin tüm paydaşları olan okul idaresi, öğretmenler, çalışanlar, servisçiler,öğrenciler,veliler ve okulumuzun bulunduğu mahallede bulunan halk ve çevre mahallelerde yaşayan insanları aynı sıcak sofra etrafında buluşturup paylaşma ve destek olma bilincini artırma , birbirleri ile tanışma ve kaynaşmalarını saglayıp birbirlerinin ihtiyaçlarının farkında olup dayanışmayı artırmaktır.

Ekm

Okulumuzda kitap okuma şenliği yapıldı, katkılarında dolayı okul idaresine, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını okul idaresi, okul öğretmenleri ve öğrencilerimiz ile birlikte kutladık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında okulumuzda Biliişim Teknolojileri derslerinde 5. ve 6. sınıf öğrencilerimize Bilişim Teknoloji Öğretmenimiz Kadir Özaslan tarafından excell proğramında grafik oluştırma eğitimi verildi.

Nis

1. TEMEL ROBOTİK KODLAMA KURSUMUZ TAMAMLANDI. SERTİFİKALARI ÖĞRENCİLERİMİZE VERİLDİ

Ock

Can Sahibi Her Varlığa Yapılan İyiliğe Sevap Vardır.(Hadis-i Şerif)

Öğrencilerimizi çevrelerindeki can sahibi her varlığa merhametle davranmalarına özendirmek ve doğadaki tüm canlıların korunması gerektiği konusunda farkındalık  oluşturmak amacıyla okul bahçemize rengarenk kuş yuvaları yaptırıldı.

Sosyal sorumluluk projemize destek veren Feke Orman İşletme Müdürümüz Mustafa ÇELEN Bey'e, Projemizi Yapan Okul Aile Birliği Başkanımız Eyüp ATASOY'a ve Okul Personellerimize teşekkür ederiz.

Bir Çocuğun Gülümseyen Gözlerinde Saklıdır İyilik

Kozan'da Sergilenen  Çanakkale Savaşları Gezici Müzesi ve Kozan Kalesi'ne Yapmış olduğumuz gezide öğlen yemeği ve tatlı ikramı

Ock

Öğrencilerimizin Hatıralarında Güzel İzler Bırakan Kozan'da Çanakkale Savaşları Gezici Müzesi,Kozan Kalesi Gezimiz

Ock

Hasan Köse Paşalı Ortaokulu ve Ali Kuşçu İlkokul öğrencilerimize yapılan giysi yardımını sağlayan Feke Kaymakamlığımıza , Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı´na ve öğrencilerimize dağıtımında emeği geçen hocalarımıza teşekkür ederiz .Öğrencilerimizin mutluluğunu görünce yardimlaşmanın , birlik beraberliğin ,paylaşmanın ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlıyoruz.

Ara

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Cumali YILDIZ hocamızdan öğrencilerimiz için yeni bir çalışma daha, çarpım taplosu

Ara

Okulumuz ve Ali Kuşçu İlkokulu Öğretmenlerinin birliktelik adına organize ettiği 2. sini yaptığımız tost  etkinliği...

Ara

Veli Ziyaretlerimiz Son Hızıyla Devam Ediyor. Kırıkuşağı, Tenkerli, Hamzalı Mahallelerinin ardından İncirci köyünde bulunan velilerimizi de ziyaret ettik.

Ara

Okulumuz Müzik Öğretmeni Gülçin Cömert Hocamızın girişimleriyle öğrencilerimiz için her türlü fedakarlıkta bulunup okulumuzda güzel bir etkinlik yapan Mersin Oda Korosu ´na, saygıdeğer üyelerine , teşekkür ederiz.