ADANA / FEKE - Paşalı Ortaokulu

Etiket Sonuçları: feke

Ock

Hasan Köse Paşalı Ortaokulu ve Ali Kuşçu İlkokul öğrencilerimize yapılan giysi yardımını sağlayan Feke Kaymakamlığımıza , Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı´na ve öğrencilerimize dağıtımında emeği geçen hocalarımıza teşekkür ederiz .Öğrencilerimizin mutluluğunu görünce yardimlaşmanın , birlik beraberliğin ,paylaşmanın ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlıyoruz.

Ock

Ara

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Cumali YILDIZ hocamızdan öğrencilerimiz için yeni bir çalışma daha, çarpım taplosu

Ara

Okulumuz ve Ali Kuşçu İlkokulu Öğretmenlerinin birliktelik adına organize ettiği 2. sini yaptığımız tost  etkinliği...

Ara

Veli Ziyaretlerimiz Son Hızıyla Devam Ediyor. Kırıkuşağı, Tenkerli, Hamzalı Mahallelerinin ardından İncirci köyünde bulunan velilerimizi de ziyaret ettik.

Ara

Okulumuz Müzik Öğretmeni Gülçin Cömert Hocamızın girişimleriyle öğrencilerimiz için her türlü fedakarlıkta bulunup okulumuzda güzel bir etkinlik yapan Mersin Oda Korosu ´na, saygıdeğer üyelerine , teşekkür ederiz.